VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Andrei Rudenco: Am realizat proiectul ”Pădurea împletită” pentru a transforma satul natal în adevărată destinație turistică

Invitat: Andrei Rudenco, entuziast

Emisiunea a fost dedicată proiectului „Pădurea împletită” realizat în localitatea Răscăieți, raionul Ștefan Vodă. Invitatul a povestit despre ideea de a realiza acasă o adevărată atracție turistică. Invitatul afirmă că acesta este doar începutul, având planuri mari pentru vitor pentru dezvoltarea turistică a loclității.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.