VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Andrei Ando: Viitorul Republicii Moldova este doar în Uniunea Europeană

Invitat: Andrei Ando, Director executiv la Consiliul Județean Arad

Invitatul a relatatdespre modelul de dezvoltare al județului Arad grație fondurilor europene și cum va ajuta această experiență unele localități din Republica Moldova în procesul integrării europeane. Este de părere,  că în următorii zece ani Basarabia va fi de nerecunoscut, se va schimba în bine, dacă mizează pe calea europeană.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.