VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Ana Granaci: Oricât nu am cânta de veselie, de pahar, în sufletul nostru își fac loc și acele piese care sunt un pic mai emotive

Tânăra interpretă de muzică populară, Ana Granaci, a fost invitata emisiunii Iarba verde de acasă, de duminică, 5 februarie.

Dânsa a povestit că întotdeauna și-a dorit să facă muzică populară, să cânte și să bucure lumea. În opinia sa, menirea unui interpret este să aducă o bucurie pe fața celui care ascultă, să-i provoace emoție, de ce nu o lacrimă să-l facă să lase.

„Este foarte frumos atunci când putem transmite niște emoții celor care ne ascultă. În viață omul trăiește de toate: și bucurii și momente mai puțin plăcute. Oricât nu am cânta noi de veselie și de pahar, oricum în sufletul nostru își fac loc și acele piese care sunt un pic mai emotive”, a declarat interpreta.

Ana Granaci mai crede că nu ar trebui niciodată să se piardă folclorul, deoarece acestea sunt rădăcinile noastre și crede că ar trebui să fie promovăm cât mai mult. „Așa e bine cred, să păstrăm tradițiile noastre populare. Muzica populară este mai aproape de rădăcinile poporului nostru”, a conchis interpreta. 

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.