VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Alina Trofim: Cianobacteriile, un domeniu al viitorului

Invitați: Alina Trofim, Doctor în științe biologice, cercetătoare

Cianobacteriile oferă beneficii naturii și oamenilor, cum ar fi: transformarea energiei solare în chimie prin fotosinteză; valoarea economică prezentă în sectoarele farmaceutic și agricol; fixează azotul atmosferic, contribuind la fertilitatea solului. În cadrul emisiunii invitata a menționat cum cianobacteriile pot fi folosite la tratarea cancerului.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.