VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Alexandru Cucu: Publicul pentru mine este totul

Invitat: Alexandru Cucu, interpret de muzică populară.

Alexandru Cucu a venit de Ziua Națională a României la Vocea Basarabiei, pentru a lansa în premieră piesa patriotică „Hai, Neamule”. A povestit ascultătorilor despre repertoriul său și care este echipa cu care deobicei face muzică. Se consideră un interpret care iubește viața și tot ce este autentic.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.