VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Alexandrina Mămăligă: De mică am avut optitudini şi înclinaţie spre artă, folclor şi tradiţii

Tânăra interpretă de muzică populară, Alexandrina Mămăligă, invitată duminică, 13 noiembrie, la emisiunea "Iarba verde de acasă", a povestit că s-a născut în localitatea Bozieni, raionul Hânceşti, şi că de mică a avut aptitudini şi înclinaţie spre artă.

"Drumul meu către muzica populară a început la vârsta de 6 ani, când a devenit membra unui ansamblu folcloric din sat. Eram şocată de felul în care conducătoarea noastră cânta cu atâta pasiune folclor. Mă impresiona de fiecare dată cu acele texte cu care venea în faţa noastră. Tot ea a văzut în mine seminţa asta, m-a provocat şi ulterior eu am fost cea care îşi dorea foarte mult să cunoască mai adânc folclorul", a spus Alexandrina Mămăligă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.