VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Andrei Ghemu, moldovean stabilit în Spania: Sunt foarte bucuros de viitorul pe care îl am aici, nu regret nimic

Andrei Ghemu: Am început să citesc mai multe detalii profesionale și mi-a plăcut și am ales ingineria nautică și transportul maritim. (...) Sunt foarte bucuros de viitorul pe care îl am acum aici, nu regret pentru nimic.

Despre viața moldovenilor stabiliți în Spania discutăm prin legătură telefonică cu Andrei Ghemu în vârstă de 30 ani, care locuiește in Spania de 12 ani și este ofițer de punte secund pe o corabie la o companie maritimă Balearia din Spania. Andrei ne povestește cine primul din familia lor a ajuns în Spania, cât de greu i-a fost la început să învețe limba spaniolă și cum a ajuns să navigheze pe mare pe corăbii mari.

Chiar dacă nu duce lipsă de nimic, totuși tânăra familie a invitatului nostru duce dorul de oamenii și rudele dragi rămase în Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.