VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ala Mîndîcanu: „În Canada avem o comunitate absolut deosebită!” / AUDIO

Invitata emisiunii Vocea Diasporei este Ala Mîndîcanu, președinta comunității moldovenești din Quebec, Canada. Este de mai mulți ani stabilită în Monreal cu toată familia și ne povestește cum a fost luată această decizie importantă de a pleca peste hotare. Fiind membru al Parlamentului din Republica Moldova, redactor-șef al publicației "Democrația" (2001-2004), vicepreședinte al Partidului Social Liberal și decan al Facultății de Jurnalism, i-a fost greu să ia o astfel de decizie, dar situația politică din țară și atmosfera ostilă din societatea moldovenească a determinat-o să-și urmeze copiii peste hotare.

De asemenea, Ala Mîndîcanu ne ne relatează despre activitățile comunități moldovenești pe care o conduce în Canada. Are o echipă tânără și profesionistă despre care ne vorbește cu drag și mult entuziasm. 

Mai multe despre Ala Mîndîcanu și diaspora moldovenilor din Canada, le puteți afla din interviul nostru în format audio.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.