VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adriana Para: Visul meu de a cânta muzică populară, cu paşi mărunţi, devine realitate / AUDIO

Adriana Para, tânără interpretă de muzică populară şi folclor, a povestit duminică, 11 septembrie, în cadrul emisiunii „Iarba verde de acasă” de la Radio Vocea Basarabiei că de mică este îndrăgostită de muzica populară şi că a crescut într-un mediu în care oamenilor le-a plăcut să cânte şi să danseze pe ritmul muzicii populare. Interpreta a spus că a pornit pe drumul cântecului popular din sat, făcând parte dintr-un ansamblu folcloric, ulterior a mers pe la concursuri, festivaluri, promovând imaginea satului în care s-a născut, Capaclia, Cantemir.

„Visul meu de a cânta muzică populară, cu paşi mărunţi, devine realitate. Încă nu am reuşit multe, dar o să reuşesc”, a spus Adriana Para.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.