VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Roșca: Abia la 19 ani am înțeles că muzica populară îmi este destinată / AUDIO

Adrian Roșca, interpret de muzică populară, originar din Republica Moldova, dar stabilit cu traiul în România, a spus în cadrul emisiunii „Iarba verde de acasă de la Radio Vocea Basarabiei”, că abia în clasa a XII-a a înțeles că muzica populară îi este destinată și că ceea ce dorește să facă mai departe este doar muzică populară. Interpretul a mai povestit că a făcut studiile muzicale la Iași, după ce a eșuat concursurile de a accede la studii în una dintre instituțiile de învățământ cu specific muzical din Republica Moldova.

Adrian Roșca a mai povestit că o mare experiență legată de cântat a fost acumulată în cadrul concursurilor și festivalurilor pe care nu le-a ratat pentru a crește profesional. „Fiecare concurs și festival nu era pentru mine ca neapărat să câștig un premiu, dar era o treaptă ridicată ca să urc mai sus, să devin mai bun, să muncesc pentru latura mea mai slabă. Voiam să știu de fiecare dată unde am greșit, care sunt punctele mele slabe, unde trebuie să muncesc mai mult”, a spus interpretul de muzică populară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.