VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicolae Gh. Rusu: Mă bucur că place la lume ceea ce am făcut și continuu să fac / AUDIO

Regizorul de spectacole, scenaristul, textierul, maestrul în artă, Artistul Poporului, Nicolae Gheorghe Rusu, a vorbit în cadrul emisiunii „Iarba verde de acasă” că un cântec poate deveni popular doar atunci când asupra lui a muncit mai mulţi oameni.

„Nu cred că este bine să scrii texte şi să-l cânți numai tu. Consultați-vă cu cineva din domeniu. A scrie un text pentru a fi cântat trebuie să simți mai întâi muzica foarte bine. Un text pentru un cântec în stil popular mai cere și cantabilitate. Cuvântul are nevoie de vocale la sfârșit și nu de consoane. Tot ce am scris până acum aproape pentru toți interpreții consacrați de la noi din Republica Moldova nu regret, dar cu anii mi-am dat seama că am făcut și eu gafe. mă bucur foarte mult că multe dintre cântecele scrise au ajuns șlagăre, sunt populare, dar regret la fel de mult că multe cântece se cântă și nimeni nu cunoaște cine este textierul. or, interpreții noștri să nu fie cu supărare nu prea au grijă să spună aceste lucruri”, a spus Nicolae Gheorghe Rusu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.