VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/FOTO/ Un autocar cu pasageri care se îndrepta spre protestul din Chișinău a luat foc pe drum

Poliția anunță că în jurul orei 12:30, pe traseul Chișinău-Bălți, în apropiere de Strășeni a luat foc un autocar cu 49 de pasageri. Unitatea de transport se deplasa din municipiul Bălți spre Chișinău, la întrunire. 

La moment sunt stabilite toate circumstanțele. 

Poliția reiterează că verificările în care sunt vizate unitățile de transport care duc pasageri vor continua și precizăm că scopul acestora este de a nu admite devieri tehnice care pun în pericol viețile oamenilor. 

Potrivit organizatorilor protestului, nimeni dintre pasagerii autobuzului nu a avut de suferit, iar incendiul a fost lichidat de către pompieri.

Reprezentanții partidului „ȘOR” declară că oamenii și-au continuat deplasarea cu ajutorul unui alt autobuz.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.