VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ultima oră! Rodica Iordanov, noua ministră a Mediului

Rodica Iordanov va fi noua ministră a Mediului. Despre aceasta a spus premierul Natalia Gavrilița în cadrul ședinței de Guvernului.

„De asemenea tot în această săptămâni, va fi numită la portofoliul de mediu, doamna Rodica Iordanov, la moment ea este secretar de stat în acest minister, persoanele trebuie să treacă anumite proceduri și vor depune jurământul cu prima ocazie”, a declarat șefa Guvernului.

Rodica Iordanov a fost secretar de stat în Ministerul Mediului.

Anterior, fotoliul respectiv a fost ocupat de Iuliana Cantaragiu care în luna septembrie curent și-a dat demisia, iar interimatul conducerii instituției a fost asigurat de Vladimir Bolea.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.