VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mai multe locații din țară ar fi minate. Poliția: Informațiile s-au dovedit a fi false

Update. Oamenii legii au declarat că în urma verificărilor efectuate de instituțiile abilitate, toate informațiile s-au dovedit a fi false.

Poliția a fost anunțată prin poșta electronică precum că mai multe locații din țară ar fi minate. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Inspectoratul General de Poliție.

Încă nu a fost anunțat despre ce locații este vorba. Oamenii legii informează că efectuează verificări conform procedurilor.

„În contextul deranjului public, îndemnăm cetățenii la calm și înțelegere - identificarea făptașilor și stoparea apelurilor false este o prioritate a organelor de drept” se arată în nota informativă emisă de IGP.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.