VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Trafic suspendat pe o stradă din Capitală până pe 11 decembrie: Cum va circula transportul public

În perioada 28 noiembrie 2022-11 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni.  

Potrivit Primăriei Capitalei, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de branșare-racordare a rețelelor de apeduct nou construit.

Pe perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe ruta nr. 26 vor circulade pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexandr Pușkin, și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7 și nr. 25, vor circulade pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 16 și nr. 32 vor circulade pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Columna, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 30 și nr. 31 vor circulade pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta nr. 103 - tur, vor circulade pe str. Ion Creangă pe  bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.