VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

OMUL ZILEI – Winston Churchill- ”Cel mai bun prim-ministru britanic”

Steluța ANDREI, expert în comunicare

Elias TADEUS, compozitor. Muzica lui este ”personaj de film”

Tania Cerga, interpretă şi Andrei Glavan, interpret, acompaniați de Gelu Argint. Ascultăm piesele live Cine, cine? și Curge râul

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre tulburările de spectru autist.

În pastila Minutul lui Vasile Botnaru, jurnalistul ne prezintă IRODUL DE LA KREMLIN.

Tot aici afli din rubrica Sfatul Juristului despre Ce trebuie să știm despre moștenire? de la Ilie Chirtoacă, consilier juridic CRJM.

De luni până vineri de la 7:00  și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.