VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

- Igor Cuciuc, interpret de muzică populară, urmărim videoclipul ”Mămăliga neamului”

- Omul zilei- Giacomo Puccini. El a făcut legătura dintre secolele 19 și 20, ne amintim de ”părintele” lui Cio-Cio-San.

- Ștefan Gîncu, ciclist amator. A intrat în Cartea Recordurilor Naționale și a descoperit 30 de țări în 207 zile.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre zinc, care vindecă rănile și stresul.

Tot aici afli din rubrica Sfatul Juristului despre Dreptul la muncă – un Drept garantat de Stat, de la Ilie Chirtoacă, consilier juridic (CRJM).

De luni până vineri de la 7:00  și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.