VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

- Doinița Gherman, interpretă, o fire plină de energie edificatoare și de dragoste de viață. O ascultăm live în studio cu piesele „Zi-i bade cu fluierul” și „Tu mă iubești”

- Omul zilei- Anton Rubinstein

- Viorica Atanasov, vocalistă, dansatoare, songwriter, vocal coach care a venit împreună cu Giulia Cartano, participantă la „Festivalul Talentelor”. Discutăm despre prima ediție a „Festivalului Talentelor” la Chișinău, iar mai apoi o ascultăm pe Giulia interpretând piesa „Mary did you know”.

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne vorbește despre nutriția în patologia renală.

Tot aici afli din rubrica Sfatul Juristului despre sechestrarea averii de către executorii judiciari, când și cum poți ajunge în această situație, de la Ilie Chirtoacă, consilier CRJM.

De luni până vineri de la 7:00  și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.