VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Te salută Vocea Basarabiei cu Mihaela & Andrei

În această ediție a matinalului „Te salută Vocea Basarabiei”! Mihaela Cîrnov și Andrei Porubin vă invită să-i descoperiți pe:

  • Margareta Pântea, Actrița Teatrului Național „Mihai Eminescu” Aflăm care sunt minunile din viața Margaretei Pântea
  • Omul zilei- Giuseppe Guarneri
  • Sergiu Lelic, Președintele Centrului Național pentru Protecția Consumatorului. Discutăm despre cumpărăturile de Black Friday și Ziua Mondială fără de Cumpărături
  • Laura Muruzuc, poetă cu care discutăm despre cum e să trăiești viața făcând poezie

La rubrica Vocea medicului, doctorul Luminița Suveică ne dezvăluie informații prețioase despre cum combatem intoleranța la lactoză.

Tot aici afli din rubrica Sfatul Juristului  despre puterea și valoarea testamentului de la Ilie Chirtoacă, consilier CRJM.

De luni până vineri de la 7:00  și în reluare la 10:00 și la 14:00 urmărește-ne Live la TV, pe voceabasarabiei.md, dar și pe Youtube.

Pentru a viziona materialele separat accesează pagina de Facebook a emisiunii: https://www.facebook.com/tesalutavoceabasarabiei

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.