De ce a apelat Șarapova la un tertip murdar pentru a o învinge pe Halep?

Șarapova - Halep 6-4, 4-6, 6-3. Meciul revenirii rusoaicei la un turneu de Grand Slam, câștigat în fața Simonei Halep, nu a fost lipsit de momente controversate. Înaintea setului decisiv, fostul lider mondial a luat o pauză de aproape 10 minute pentru a merge la baie. La final, Simona a comentat mișcarea devenită deja o obișnuință pentru jucătoarae din Rusia.

Momentul s-a petrecut după ce Simona egalase situația la seturi, câștigându-l pe al doilea cu 6-4, după o revenire extraordinară, de la 1-4. Nu e prima dată când se întâmplă la un meci direct, iar jucătoarea din România a spus că deja s-a obișnuit cu această practică a jucătoarei care a fost și pe primul loc în topul WTA.

"Așa face mereu Șarapova, își ia pauză de toaletă. M-am obișnuit! Când joc împotriva ei, face acest lucru mereu! Nici nu m-am mai gândit la asta. Este stilul ei și nu vreau să comentez", a declarat Simona Halep după meciul cu Maria Șarapova, la conferința de presă.

Pe rețelele de socializare, părerile despre pauza luată de Șarapova înaintea setului decisiv nu au fost deloc pozitive.

"Joc murdar!", a fost expresia folosită pe Twitter de un fan care consideră că pauza pentru a merge la toaletă a fost doar un tertip pentru a o scoate din ritm pe Simona Halep.

"Maria Șarapova arată foarte fresh după acea pauză neplanificată pentru a fugi la vestiare", a scris altul.

 

(Digi 24)