Presa din Italia exultă după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Presa sportivă italiană acordă spaţii ample transferului lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino, pe care o consideră cea mai importantă achiziţie făcută în ultimii ani de fotbalul italian, aflat de mult timp în pierdere de turaţie faţă de celelalte campionate puternice din Europa.

"Fiat lux" (Să fie lumină), titrează cotidianul Corriere dello Sport, care consideră că Juve a dat "lovitura secolului" prin aducerea lui Ronaldo la Torino.

"Ronaldo, cel care ne-a făcut să urmărim Real - Barca la televizor cu aceiaşi ochi şi inimă ca şi spaniolii; cu el (şi Messi) pe teren El Clasico a fost întotdeauna o întâlnire de neratat; Ronaldo, cel cu trei Ligi ale Campionilor consecutive; Ronaldo, cel cu foarfeca acrobatică aplaudată de întregul stadion la Torino şi care l-a emoţionat atât de profund; iată, chiar acel Ronaldo este astăzi jucătorul lui Juventus", scrie Corriere.

"Arrivo!" (Sosesc) titrează la rândul său ziarul Gazzetta dello Sport, deasupra unei fotografii cu atacantul lusitan în timp ce îşi etalează bustul bine lucrat, după marcarea unui gol.

"Cristiano Ronaldo este jucătorul lui Juventus. Tratativele pentru cel mai puternic jucător din lume s-au finalizat marţi, 10 iulie 2018. O dată care va rămâne în istoria fotbalului italian", scrie publicaţia, adăugând că portughezul va fi prezentat luni suporterilor torinezi, cu ocazia unui eveniment special organizat pe stadionul lui Juve.

"Eccolo" (Iată-l) este titlul din Tuttosport, care anunţă la rândul său că "Ronaldo este bianconero" şi îi urează "bun venit" în portugheză starului lusitan, acordând, ca şi celelalte publicaţii, spaţii largi acestui transfer.

Sursa: digisport.ro