Începe ”Mondialul”! Astăzi, de la ora 18:00, Rusia - Arabia Saudită; Vezi echipele de start!

Astăzi începe Cupa Mondială din Rusia, a 21-a ediție a turneului final care aliniază cele mai bune formații din lume. La ora 18:00 va începe meciul dintre Rusia și Arabia Saudită, din deschiderea competiției pentru cel mai râvnit trofeu la nivel de echipe naționale. Toate cele 64 de partide vor fi sub lupa portalului voceabasarabiei.md. 

Meciul dintre Rusia și Arabia Saudită va fi precedat de tradiționala festivitate de deschidere, mai scurtă la această ediție decât în alte cazuri și care va începe la ora 17:30. Organizatorii au hotărât să pună accentul doar pe muzica lui Robbie Williams, care a promis un show de neuitat pe stadionul Luzhniki, din Moscova, care se va umple cu 80.000 de spectatori. Alături de artistul britanic vor mai fi pe scenă soprana rusă Aida Garifullina și brazilianul Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia (1994, 2002) și dublu câștigător al Balonului de Aur (1997, 2002).

Felix Mikhailov este în spatele conceptului creativ al spectacolului de deschidere, același om care a regizat principalele ceremonii desfășurate de-a lungul întregii călătorii FIFA Rusia 2018, de la tragerea la sorţi a grupelor până la marea finală, care va avea loc pe 15 iulie.

Rusia: Akinfeev - Fernandes, Kutepov, Ignasevich, Zirkov - Gazinsky, Zobnin - Samedov, Dzagoev, Golovin - Smolov

Antrenor: Stanislav Cherchesov

Arabia Saudită: Al-Maiouf - Alburayk, Os. Hawsawi, Om. Hawsawi, Al-Shahrani - Otayf, Al-Dawsari, Al-Faraj, Al-Jassam - Al-Shehri, Al-Sahlawi

Antrenor: Juan Antonio Pizzi