Turneul final din Rusia promite dueluri spectaculoase și în tribune

Cupa Mondială din Rusia, al cărei start este programat azi la ora 18:00, când se va juca Rusia - Arabia Saudită, nu este un eveniment care va aduna laolaltă cele mai bune naționale ale momentului sau cei mai buni fotbaliști, dar va aduce față în față și cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos. Indiferent că sunt prietene, soții de fotbaliști sau simpli suporteri, fetele au început deja să defileze prin cele 11 orașe care vor găzdui partidele de la turneul final.

Una dintre frumusețile acestui Mondial este și Victoria Lopyreva, cea care a fost Miss Rusia 2003 și îndeplinește acum rolul de ambasador al turneului final. Potrivit Page Six, vedeta de televiziune ar fi în relaţii apropiate cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Divorţat din 2014 - după ce căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva s-a consumat, la capătul a 30 de ani -, Putin (65 de ani) ar fi devenit în ultimele luni foarte apropiat de Victoria Lopyreva. Miss Rusia în 2003, aceasta a impresionat ulterior prin inteligenţa sa, devenind prezentatoare tv, actriţă, dar şi bloggeriţă. E un formator de opinie important în Rusia, pagina sa de Instagram, de exemplu, fiind urmărită de 1,8 milioane de oameni.

Ea a fost desemnată ambasador al Cupei Mondiale din Rusia, din această vară, urmând să promoveze imaginea şi tradiţiile din zona Rostov - Don, dar şi beneficiile sportului pentru organism şi pentru o viaţă sănătoasă.
Numirea ei nu a surprins pe nimeni, însă sursa citată notează că un cuvânt greu de spus ar fi avut şi Putin, care este vrăjit de farmecul blondei de 34 de ani.

"Fostă miss Rusia, Victoria e una din noile favorite a lui Putin", a notat şi maxim.com, în urmă cu doar câteva zile.

De notat că Victoria a fost căsătorită până în 2015 cu Fedor Smolov, un fotbalist cunoscut, care a evoluat în trecut la Dinamo Moscova şi Feynoord.

Sursa: digisport.ro