Ceslav Ciuhrii este noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova

În cadrul conferinței ordinare a Federației de Tenis din Republica Moldova a fost ales noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova, cât și membrii Biroului Federal.

Astfel, începând cu ziua de 11 iunie 2018, în baza votului Biroului Federal al FTM și prin înregistrare la Ministerul Justiției al RM, Ceslav Ciuhrii este investit oficial în funcția de președintele al Federației de Tenis din Republica Moldova.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul unei companii farmaceutice și persoana care pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc, nu doar în calitate de jucător amator, dar și în repetate rânduri ca sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova.

Tot în cadrul conferinței a fost reorganizat Biroul Federal, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri: Ceslav Ciuhrii, președintele FTM, Oleg Efrim, partener, ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener, președinte al clubului de tenis "Acvila", Cătălin Giosan și Maria Agapii.

Anteriorii conducători ai tenisului moldovenesc au fost Marina Tauber, respectiv Elena Organ.