Arena Chișinău - ”Inspiră generații”

Sloganul pentru Arena Chișinău se va intitula ”INSPIRĂ GENERAȚII” și a fost propus de internautul Dumitru Rău, care a devenit învingător.

”Mă bucur foarte mult că oficialii mi-au oferit mie onoarea de a fi câștigătorul acestui concurs și că anume sloganul ”Inspiră Generații”, combinația aceasta de cuvinte va fi cea principală pe arena națională”, a spus câștigătorul concursului Dumitru Rău.

Alte două sloganuri ”Creat pentru generații” de Daniel Hacina și ”Calea spre victorie” de Dragoș Galbur s-au clasat pe locurile doi și trei. Premianții  s-au ales cu câte un telefon performant și o tabletă. 

”Sloganul selectat va fi amplasat la intrarea în complexul polivalent, construcția căreia, actualmente se află la faza de primire a ofertelor din partea investitorilor”, a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Sloganul pentru Arena Chișinău a fost selectat la prima etapă de internauți din peste 200 de versiuni propuse de tinerii care au răspuns invitației de a se implica în concurs. 

Presa a scris însă că, sloganul câștigător, Inspiră Generații, a fost utilizat pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 - „Inspire a Generation".