CSM București, evoluție uluitoare în meciul cu Metz din Liga Campionilor

CSM București a câștigat cu 34-21 în fața lui Metz în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana României este cu un picior în Final Four-ul competiției.

Neagu şi Gullden au făcut legea în prima repriză din Sala Polivalentă - au contribuit la primele 14 goluri ale campioanei României. Cea mai bună jucătoare din lume a înscris cu execuţii extrem de spectaculoase. Cu a 6-a sa reuşită, la ultima fază a primei reprize, Neagu a stabilit scorul pauzei, 19-13 pentru "tigroaice".

În debutul reprizei secunde, Neagu a luat jocul pe cont propriu. A mărit diferenţa la 10 goluri, cu 3 reuşite şi o pasă decisivă, în timp ce poarta lui Grubisic a rămas intactă în primele 11 minute de la reluare. De doar 8 ori a marcat Metz în repriza secundă. Pe final, CSM Bucureşti a înscris cel mai frumos gol al meciului, prin Amanda Kurtovic, după o "aeriană" de efect, inițiată de Gullden.

CSM Bucureşti s-a impus cu 34-21 şi aşteaptă returul din Franţa pentru a bifa a treia calificare consecutivă în Final Four, din tot atâtea prezențe în Champions League. Statistica spune că "tigroaicele" sunt deja calificate, după această victorie la 13 goluri. Cea mai mare diferență remontată în dublă manșă în Champions League a fost de 11 goluri.

Returul dintre Metz şi CSM Bucureşti se va disputa duminică, 15 aprilie, la ora 18:00.