VIDEO // Execuția de artă a ”extraterestrului” Ronaldo în umilința lui Juventus în fața Realului

Champions League e Cristiano Ronaldo League. Starul lui Real Madrid a ridicat stadionul lui Juventus în picioare, după ce a marcat din foarfecă, în minutul 64 al partidei.

O seară fabuloasă pentru portughezul celei mai titrate echipe din istorie în Cupa/Liga Campionilor. Lusitanul a devenit primul din istorie care marchează în 10 meciuri la rând în Champions League, dar acel record a fost doar preambulul a ceea ce avea să urmeze.

În minutul 64, după o centrare a lui Carvajal, CR7 a plutit ireal, trimiţând din foarfecă în poarta lui Buffon. A fost poate cel mai frumos gol din istoria recentă a Ligii, iar fanii lui Juve, fair-play, s-au comportat în consecinţă.

Toţii fanii "Bătrânei Doamne" s-au ridicat în picioare şi, în ciuda rivalităţii, l-au aplaudat la scenă deschisă pe adversar, într-un episod ce ne-a adus aminte de Ronaldinho, care a avut parte de un tratament similar pe Bernabeu.

Reacţia lui Zidane, la rândul lui un "magician" pe teren, spune totul despre reuşita "galactică" a lui Ronaldo. Totuși, după meci, Zidane a spus că golul său e mai frumos decât al lui Ronaldo.

Topul celor mai frumoase goluri din istoria UEFA Champions League are toate șansele să aibă un nou număr unu. Cristiano Ronaldo a reușit o execuție cum rar s-a mai văzut la un asemenea nivel: o "foarfecă" în fața căreia Gianluigi Buffon nu a avut nicio reacție.

Zinedine Zidane a înscris și el un gol de super-clasă, prin care a decis o finală de Champions League. Tot în tricoul lui Real Madrid, "Zizou" a trimis mingea în vinclul porții lui Bayer Leverkusen. A fost reușita de 2-1, care a stabilit scorul final, în 2002.

Pus să aleagă la conferința de presă între cele două super-goluri, Zidane nu a stat pe gânduri: "Cristiano a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din istorie, dar cel înscris de mine la Glasgow a fost mai frumos. Jos pălăria în fața acestei reușite de calitate. Ronaldo face atâtea lucruri pe teren și mă bucur pentru realizările lui", a comentat Zidane.