Vestea care cutremură lumea sportului: A murit căpitanul Fiorentinei!

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit înaintea meciului pe care echipa sa trebuia să-l joace pe terenul lui Udinese, în etapa a 27-a din Serie A TIM.

Fundașul Fiorentinei a decedat noaptea trecută, cel mai probabil datorită unui stop cardiac, potrivit presei din Italia.

În cariera sa, Astori, care avea 31 de ani, a mai jucat pentru Cagliari și Roma. Sâmbătă, înaintea meciului cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

"Fiorentina anunță dispariția căpitanului ei, Davide Astori. Având în vedere situația teribilă și delicată, dar mai ales pentru respectarea familiei lui, noi facem apel la sensibilitatea tuturor", a fost mesajul italienilor, pe social-media.

La Fiorentina profondamente sconvolta si trova costretta a comunicare che e' scomparso il suo capitano Davide Astori, colto da improvviso malore.

Nu se va mai juca nici meciul Genoa - Cagliari, care trebuia să se dispute azi, de la ora 13:30. A fost proiectată o imagine cu chipul lui Astori, iar jucătorii au izbucnit imediat în lacrimi.

Meciul dintre Udinese și Fiorentina, programat duminică, de la ora 16:00, a fost amânat.