Terorizați de educatoare! Copiii de la o grădiniță le povestesc bunicilor că trec printr-un adevărat calvar! // VIDEO-REPORTAJ

Scandal la grădinița din satul Tomai, raionul Leova. O educatoare este acuzată că ar lovi și ar numi indecent copiii. Totul a ieșit la iveală după ce Natalia Codreanu, bunica a doi copii, lăsați în grija de mama lor, plecată la muncă peste hotare a observat că nepotul său de doar trei ani vine acasă speriat și se plânge că ar avea dureri de cap și de spate.

„Am depistat la copil că îl durea spinarea și capul. Și eu am început să răscolesc deja, încetul cu încetul eu îl întrebam", a spus Natalia Codreanu.

„L-a luat de umeri așa, l-a zdruncinat tare și l-a trântit pe scăunelul acela. Dar cum să-ți pui mintea cu un copil?”, mai adaugă bunica copilului.

Imediat femeia a procurat un microfon și l-a ascuns în haina micuțului. Ceea ce a descoperit seara acasă, este de-a dreptul înspăimântător.

”L-a pălit peste mână. Se aude cum educatoarea lovește copilul peste mână și acesta plânge", precizează bunica.

ÎNREGISTRARE CU MICROFON ASCUNS

„Ia mâinile de pe dulap, ***"
O matahală a început să se joace și din cauza ei nu mai putem... Treci chiar acum jos și mai mult să nu faci prostii de acestea.
Tu vezi că nu știi nimic? Întoarce-te așa la mine. Tu vezi că nu știi nimic, Laura? Dar iată așa nu ești atentă? De ce plângi, Laura?"

„S-a auzit tot cum îi face pe dânșii „debili". Așa se zice la copii de trei ani - „debili", „nenormali"? Și îi spune lui Aslam: „mai bine îți rupeai capul și te duceai la dracu". Așa se zice oare? E normal?”, se întreaba bunica.

Bunica a dus copilul la investigații medicale la Chișinău. Acolo doctorii i-au dat verdictul, tensiune intracraniană. Femeia spune că nu se va opri aici și va scrie plângere la poliție: „Acum mama lui mă întreabă: mamă, dar ce e cu copilul acela? Eu spun – tensiune la cap. Ea spune – da eu ți-am lăsat copilul sănătos".

Am încercat să vorbim cu educatoarea, însă atunci când a văzut camera de filmat, aceasta a fugit.

„-Cum răspundeți la aceste acuzații? - Vă rog frumos, fără cameră. Eu nu am fost preîntâmpinată de nimeni. - Dar este adevărat acest lucru? Ați lovit un copil?"

Mai mult și asistenta medicală a grădiniței ne-a îndemnat să părăsim instituția.

„Deoarece nu este doamna directoare, vă rog frumos să părăsiți grădinița. - Dar dumneavoastră ce funcție aveți? - Noi suntem colectiv. În orice caz, nu este doamna directoare, mai bine ar fi să plecați".

La moment, cazul este investigat de primăria localității.