VIDEO // Actualizare: Numărul victimelor decedate în tragicul accident de pe traseul Leușeni - Chișinău a ajuns la 4

Actualizare: 

Tragedie în satul Leușeni, raionul Hâncești. Patru oameni au murit după ce căruța cu care se deplasau a fost lovită de un autoturism.

Potrivit surselor Vocea Basarabiei, victimele sunt două fetițe de câte cinci ani, mama uneia dintre ele de 26 de ani, fratele acesteia, de 26 de ani și un adolescent de 16 ani. Femeia de 26 de ani care a decedat, era însărcinată.

Totul s-a petrecut după ora 23, când căruța, în care se aflau opt oameni, a încercat să traverseze o intersecție și a fost lovită în plin de un autoturism cu numere lituaniene. Șoferul este un cetățean moldovean, în vârstă de 34 de ani, din Ștefan Vodă,  fiind reținut de poliție.

 

____________

Actualizare: Din ultimele informații, accidentul a fost provocat de un automobil și nu de un camion. La bordul autovehiculului s-ar fi aflat un cetățean străin în vârstă de 35 de ani, care venea din Vama Leușeni.

Din primele cercetări, conducătorul auto ar fi provocat accidentul din cauza condițiilor meteo care i-ar fi pus în dificultate observarea căruței care se deplasa pe carosabil. 

În căruță se aflau 8 persoane. Trei copii și mama unuia dintre aceștia au decedat, iar alte patru persoane sunt internate în spital.

____________

Actualizare: O altă persoană implicată în tragicul accident de pe traseul Leușeni - Chișinău și-a pierdut viața. Numărul victimelor decedate a ajuns la 4. 

Este vorba despre trei minori, declarați decedați anterior și de mama unuia dintre acestia.

____________

Trei minori și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulație.

Tragedia s-a produs aseară în jurul orei 23 pe traseul Leușeni-Chișinău.

Potrivit informațiilor preliminare, opt persoane se aflau într-o căruță, care a fost lovită din plin de un automobil. Trei copii au decedat pe loc, iar ceilalți au fost transportați la spital.

Vom reveni cu detalii.

Poza simbol.