Fata din Hîrbovăț continuă să fie de negăsit

Adolescenta care a dispărut după ce a picat bacalaureatul este de negăsit. În disperare de cauză, părinții fetei au decis să apeleze la un clarvăzător, în speranța că vor da de urmele fiicei lor. Răvășită de durere, mama Adrianei ne-a spus că se roagă zi și noapte pentru ea și i-a adresat un mesaj, prin intermediul postului nostru de televiziune.

”Noi o așteptăm, și eu și Maxim și soțul ca să vină acasă. Ne-a sfătuit o femeie să ne rugăm, și ne rugăm și ziua și noaptea, cu candela aprinsă. Am văzut-o în vis că era moartă, așa zis și soțul că i-a murit moartea”, a spus mama Adrianei.

Speranțe le-a dat și clarvăzătorul Moisei Lepădatu, care i-a asigurat că fata este vie: ”Ea nu este moartă, a trecut pe lângă o apă, este acum în hotar străin, poate să fie peste Nistru, în Tiraspol, în Odesa pe malul mării cu trei persoane bărbătești. Două de cruce, unul tuns nu are freză, iar cu unul este cunoscut, cu doi nu. Iar drumul ei care a fost nu a fost prin sat, a fost ascunsă. Nota pe care a luat-o ea este motivul că s-a dus de acasă. Ea nu a avut sprijin în casa asta”

Și polițiștii sunt optimiști. Potrivit lor, telefonul adolescentei a fost conectat la trei zile după ce a dispărut de acasă.

”Au fost verificate tot este posibil în jurul satului Hârbovăț, inclusiv până la hotarul cu orașul Bender. Lucrurile că ar fi găsite, nu-i aparțin dumneaei”, a menționat Valeriu Codreanu, șef inspectoratul de poliție Anenii Noi.

Întreaga localitate este afectată de dispariția tinerei. Pe de altă parte, directoarea liceului în care a învățat fata nu crede că nota de la bac ar fi motivul dispariției.

”Foarte și foarte responsabilă, un copil atunci când îl întâlnești și te salută îți zâmbește ca un soare, demonstrează stima respectul în toate situațiile pe care le-am avut. Vorbeam cu profesoara de istorie niciodată nu a avut pretenție la note, dar se străduia”, a spus directoarea liceului din Hârbovăț, Elena Zmeu.

Adriana a dispărut pe 27 iunie, în ziua în care au fost afișate rezultatele la Bacalaureat. Tânăra a picat proba la matematică, obținând nota 3.