Pompierii au lansat primele versiuni ale incendiului care s-a produs în noaptea de luni

Pompierii au lansat primele versiuni ale incendiului care s-a produs în noaptea de luni spre marți într-un local din sectorul Buiucani al capitalei.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, prima ipoteză este un scurtcircuit în rețeaua electrică.

Alte două cauze posibile ar putea fi nerespectarea normelor antiincendiare la exploatarea hotei sau aducerea unei surse de foc din exterior.

Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele și să stabilească cauza și prejudiciul total al pagubelor produse în urma incidentului.

Acoperișul unui local pe de strada Ion Creangă din sectorul Buiucani a ars în întregime. Nenorocirea s-a produs în noaptea de luni spre marți. 

La faţa locului au intervenit opt autospeciale, iar pompierii au luptat cu focul mai bine de o oră. Salvatorii au evacuat locatarii unui bloc din preajmă, deoarece flăcările riscau să se extindă.

De asemenea, ei au reuşit să scoată din bar şi o butelie cu gaz, care putea provoca o deflagraţie. Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit.