Condiții mai bune pentru copii de la grădinița numărul 47 din capitală

Condiții mai bune pentru copii de la grădinița numărul 47 din capitală. Terenul de joacă a fost amenajat, iar topoganele, leagănele şi căsuțele au fost vopsite. Lucrările au fost efectuate de către un agent economic care a decis să se implice în campania Fă ceva bun pentru Chişinău, iniţiată de candidatul independent la primărie, Silvia Radu.

 Părinții micuților s-au arătat impresionați de lucrările făcute.

”Eu cred că încet, încet o să începem să punem copăcei și flori ca să le fie mai frumos, poate și teren de joacă dacă o să avem posibilitate”, a menționat Tatiana Afanasie, agent economic.

Pentru renovare este foarte bine fiindcă copii noștri merită să vină la grădiniță unde-i bine, să-i atragă în primul rând . Iar noi suntem liniștiți când îi vedem pe ei într-un mediu atât de plăcut.

La lucrările de amenajare a terenului de joacă a participat și candidatul independent la funcția de primar al Chișinăului, Silvia Radu.

”Mă bucur că s-au găsit oameni buni care au căzut de acord să finanțeze cel puțin vopsitul instalațiilor pentru copii. Aceștia merită să aibă condiții decente și le mulțumesc din suflet tuturor care se implică”, a remarcat Silvia Radu, candidat independent.

La vopsirea căsuțelor, toboganelor și leagănelor s-a cheltuit în jur de 30 de kilograme de vopsea, iar la lucrări au participat 15 de voluntari.