Doi interlopi din Kazahstan, expulzați din Republica Moldova

Doi interlopi din Kazahstan, dați în urmărire internațională, au fost expulzați din Republica Moldova. Totul după ce organele de drept au depistat că cei doi ar fi pus la cale o schemă de transportare a drogurilor prin toată Europa.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 60 de ani, este cunoscut în lumea criminală ca un traficant de droguri cu influență. Potrivit poliției, acesta a ajuns în Republica Moldova, însoțit de un concetățean, în vârstă de 32 de ani, pentru a pune la cale transportarea stupefiantelor din Kazahstan în statele europene, tranzitând țara noastră. Însoțitorul său a fost prins în timpul perchezițiilor din apartamentul interlopului, de unde au fost ridicați 6000 de dolari, 3 telefoane mobile și mai multe cartele SIM de telefonie mobilă națională și internațională.

Cei doi suspecți au fost escortați de oamenii legii pe Aeroportul Internațional Chișinău. Ambii au primit interdicția de a intra în Republica Moldova în următorii 15 ani. Forțele de ordine urmează să stabilească și alți complici.