Astăzi este ultima zi de sărbătoare la Târgul de Crăciun din Chișinău. Patinoarul amenajat pe strada pietonală va activa în continuare

Astăzi este ultima zi de sărbătoare la primul Târg de Crăciun în stil european, amenajat pe strada pietonală din Chișinău. Grăbește-te să trăiești bucuria iernii la patinoar, carusel, căsuţele cu vin fiert și produse tradiţionale, dar și să vizitezi căsuța lui Moș Crăciun.

Târgul de Crăciun se desfășoară între orele 10.00 și 22.00.

Menționăm că Patinoarul de pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin va bucura mai departe copii și tinerii.

Vezi mai jos programul pentru astăzi,  14 ianuarie

13.00 – 14.00 Fanfara „Gh. Ticu” s. Holercani, r. Dubăsari

14.00 – 15.00 Concert al colectivului etno-folcloric din Dubăsari;

15.00 – 16.00 Concert al colectivului etno-folcloric din Hâncești;

18.00 – 18.20 Ceremonia oficială de încheiere a Târgului „Acasă de Crăciun”;

18.20 – 20.00 Marea Tombolă de Crăciun și Concert All Stars (Cornelia Ștefăneț, Igor Rusu, Nătălița Munteanu, Ion Paladi, „Brio Sonores”, Iurie Sadovnic, Formația „Noroc”, Surorile Osoianu, trupa de dans „Black & White”, Anișoara Puică, Olia Tira, „7 Klase”, Natalia Gordienco, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Nelly Ciobanu).

De la deschidere, atmosfera de poveste de la Târgul de Crăciun a atras un milion de vizite. Primul Târg de Târgul de Crăciun în stil european la Chișinău este organizat de Guvernul Republicii Moldova.