Dorin Chirtoacă: "În timp ce vopseam ușa am aflat că pe lângă suspendare avem și referendum"

Edilul suspendat al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă a venit cu o reacţie la decizia Conisliului Municipal Chişinău privind organizarea referendumulului care va avea loc pe 19 noiembrie.

„Vopseam astazi usa de la intrare, ultima ce mi-a ramas din reparatia de la casa parinteasca, si am aflat ca, pe langa arest si suspendare, avem si referendum. Deci suntem in campanie electorala, sau cum? Inseamna ca trebuie sa pot sa merg sa ma intalnesc cu alegatorii sau raportul pentru 10 ani de activitate o sa-l dau de aici pe pe varful casei de la Colonita pentru gainile, cainii si pisica din curte? Bine, astazi terminam vopsitul si la referendum revenim zilele viitoare. Dar panou electoral avem deja, daca ceva!

Cateva precizari totusi:
1. Este cinic sa pui referendului de ziua de nastere a domnului Mihai Ghimpu. Cineva doreste sa-i faca un cadou? Aceasta denota nimicnicia si josnicia celor care l-au pus la cale, l-au trambitat, l-au trecut prin judecati si CMC, iar in acelasi timp confirma ca scopul lor este unul meschin si nu de a apara interese locuitorilor Chisinaului!

2. Conform regulilor democratiei, in caz de esec cei care au initiat referendumul, au semnat primii in fata primariei, au votat pentru acesta in CMC, dar si cei care l-au regizat, toti in mod normal, trebuie sa-si depuna demisia de onoare pentru risipa de bani publici, pentru deranjarea inutila a cetatenilor si pentru blocarea activitatii primariei in ultimii doi ani. O sa o faceti?”