Vlad Plahotniuc: „Guvernul și Primăria sunt ale cetățenilor și trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii"

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, spune că, indiferent cine este primar, Guvernul trebuie să ajute Chișinăul. Și asta atât timp cât activitatea instituției este una în interesul oamenilor.
Declarația a fost făcută într-un interviu pentru tribuna.md, unde a mai menționat că după același principiu trebuie să-și ajusteze activitatea și Consiliul Municipal Chișinău.

„Și Guvernul va face asta, va sprijini cu tot ce poate Chișinăul. Nu se va ține cont că primarul este de la un partid de opoziție, Guvernul și Primaria sunt ale cetățenilor și trebuie să conlucreze, indiferent ce culoare politică au conducătorii. La fel ar trebui să lucreze și Consiliul Municipal Chișinău, să termine cu luptele interne și să se apuce să muncească pentru cetățeni", a spus liderul democraților.

Mai mult, Plahotniuc menționează că rezultatul alegerilor reprezintă și un moment al adevărului, iar cetățenii vor putea în sfârșit vedea de ce sunt capabili competitorii politici.

„Să stai în tribună și să critici e simplu, dar când cobori în teren și trebuie să muncești pentru rezultate, lucrurile se schimbă radical", a spus Plahotniuc.