Andrei Năstase, acuzat de hărțuire // VIDEO

Candidata independentă la funcția de primar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, îl acuză pe Andrei Năstase că o hărțuiește cu ajutorul jurnaliștilor de la Jurnal TV. Ea a postat pe facebook o înregistrare filmată de soțul său, care a suprins o echipă de filmare de la postul respectiv aflată într-o mașină. Autorul filmulețului susține că automobilul respectiv stă lângă casa lui de câteva zile.

Deși reporterița susținea că nu ar avea vreo treabă cu familia Radu, directorul de știri de la Jurnal TV a contrazis-o indirect. Contactată telefonic, Eugenia Năstase a confirmat că jurnaliștii o așteptau anume pe Silvia Radu.

„Noi încercăm să-i luăm o reacție doamnei Radu, pentru că au apărut foarte multe întrebări în adresa dumneaei și astăzi, într-un mod decent, am parcat mașina nu la poarta casei ei, am parcat mașina la o distanță rezonabilă și deoarece nu avem acces la agenda doamnei, am așteptat-o", a spus directorul departamentului știri de la Jurnal TV, Eugenia Năstase.

Silvia Radu a ironizat pe seama aceștui caz și a menționat că Andrei Năstase doar crede că o hărțuiește, când, de fapt, o păzește.