„Partidul Nostru” va avea doi candidați la funcția de primar de Bălți. Cine sunt aceștia

La alegerile locale din municipiul Bălți, formațiunea „Partidul Nostru" va susține doi candidați, potrivi liderului partidului Renato Usatâi.
El a declarat că nu are altă soluție decât să înainteze un candidat din partea formațiunii, Nicolae Grigorișin și un candidat independent - Elena Grițco.

„Socialiștii se laudă că ei l-au exclus pe Usatîi în 2014, îl vor exclude și acum. Eu înțeleg că ei pot inventa „finanțarea de peste hotare", „tancurile rusești", „elicopterele americane", orice pentru a încerca să-l excludă pe candidatul nostru. Noi am discutat mai multe candidaturi. S-a discutat Nicolai Grigorișin și colega noastră Elena Grițco. „Partidul Nostru" l-a înaintat astăzi oficial pe Nicolai Grigorișin, dar de mâine începem colectarea paralelă a semnăturilor pentru candidatul independent Elena Grițco", a declarat Usatîi.

Amintim că alegerile noi la Bălți vor avea loc la data de 20 mai. Actualemente, Nicolai Grigorișin ocupă funcția de viceprimar al municipiului Bălți și exercită atribuțiile de primar interimar al capitalei de nord, iar Elena Grițco este consilier în Consiliul Municipal Bălți din partea „Partidului Nostru".