O basarabeancă va reprezenta România la un prestigios concurs mondial de frumusețe

Diana Toma este a doua frumoasă basarabeancă aleasă să fie delegată în cadrul concursului internațional de frumusețe Miss Tourism Universe 2017, care va avea loc la Beirut (Liban) în perioada 14 septembrie - 2 octombrie.

Având dublă cetățenie româna și moldovenească, Diana a fost aleasă să reprezinte România în această competiție, după ce zilele trecute Mariana Susarenco a fost aleasă să reprezinte Republica Moldova. 

"O balanță de 21 de ani..." Așa începea tânăra Diana Toma dialogul cu presa cu doi ani în urmă. Carismatică, corpulentă, atrăgătoare și cu mult farmec, protagonista noastră profită din plin de "mama natură" și un pierde ocaziile de a urca pe pasarelele de modă.


S-a născut la Criuleni în toamna lui 1994, fiind mereu alături de mămica și tăticul său, cum mereu îi alintă, dar și de cele două surioare mai mici. Este o fire ambițioasă și cu ideea independenței din toate punctele de vedere înfiripată încă de când era mică.

Mi-am dorit independența financiară, sa călătoresc și să-mi întemeiez o familie frumoasă. Și cum tot ce îmi propun mi se îndeplinește, am început cu ani în urmă să fac primii pași către succes, consider eu, primii pași către dezvoltarea atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Astfel, de la o vârstă fragedă am decis să mă mut la Chișinău.

   

Frumusețea și pasiunea pentru modă nu a stat în calea rațiunii, astfel că mai întâi s-a înscris la Facultatea de Business și Administrarea Afacerilor de la ASEM, după care a urcat pe culmile succesului, participând la cele mai renumite concursuri de frumusețe și prezentări de modă.

                           

Prima participare a fost la MISS ASEM în 2014, unde a obținut titlul de "Miss Creativitate". “A fost o experiență deosebită, unde nu doar frumusețea și-a spus cuvântul, fiind în primul rând o competiție a aptitudinilor și capacităților intelectuale, între cele mai frumoase studente din universitățile Moldovei. MISS ASEM m-a ajutat să fiu remarcată și în vederea unor job-uri în modeling, și a fost doar primul pas către noi experiențe plăcute.

Au urmat zeci de apariții pentru fermecătoarea noastră tânără, colaborări și parteneriate cu diferite agenții și reviste. “În 2015 am început colaborarea cu Prestige, una dintre cele mai importante agenții de modeling din Moldova, iar anul acesta am avut onoarea de a fi aleasă în primele 23 de finaliste pentru MISS Moldova 2016, ce s-a desfășurat în luna mai. MISS Moldova a fost o experiență plăcută, deloc ușoară, unde tăria psihică, fizică, cât și ambiția și-au spus cuvântul. Nu știu câtă corectitudine a existat, dar aceasta este trista realitate în care trăim, incorectitudini la tot pasul, și probabil mulți dintre noi conștientizăm acest aspect, însă prea puțini fac ceva pentru a schimba viitorul acestei țări. și pentru a încheia într-o notă veselă, fiindcă eu sunt și o fire optimistă, vă spun că eu cred în schimbare, eu cred în oameni, cred într-o lume mai bună. Sunt o romantică incurabilă, veselă, aproape tot timpul cu zâmbetul pe buze. Iubesc natura, iubesc copiii, îmi iubesc familia și prietenii apropiați. Îmi plac filmele și nenumărate feluri de mâncare, sunt o gurmandă și cu greu îmi refuz vreun răsfăț culinar. Mă consider norocoasă pentru tot ceea ce mi-a oferit Dumnezeu, și tot cu ajutorul Lui, prin muncă și ambiție, multe lucruri frumoase urmează sa apară! Deviza mea: Zâmbește!