Lidia Isac și Acoustic Dreams, într-un concert pentru visători

Lidia Isac își invită, astăzi, fanii la un concert, la Sala cu Orgă. Artista și-a sărbătorit ieri, ziua de naștere. Interpreta, care s-a născut în Rusia, a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani.

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurivision în 2016, Lidia Isac a trecut într-o nouă etapă a carierei sale. Tânăra a participat la concursul francez „The Voice : la plus belle voix!" și a reușit să impresioneze publicul cu melodii în limba franceză. Anul trecut, a participat și la concursul " Vocea României" și a reușit să dea aripi celor care au ascultat-o, oferind tuturor un moment încărcat de emoție cu piesa „There must be an angel".

Lidia Isac a absolvit în 2015 Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, dar a preferat să se dedice mai degrabă muzicii decât jurnalismului. Cariera muzicală a tinerei a început încă din adolescență. Membră a formației „Glam Girls", aceasta a participat la nenumărate concursuri internaționale precum Novaya Volna, Meikin Asia, având rezultate foarte bune.

Pentru concertul din 28 martie, Lidia Isac spune că a ales o muzică rafinată pentru cei ce apreciază arta vocală. Alături de ea, pe scenă, vor fi muzicieni precum: Dorel Burlacu, Marcel Suceveanu și Dan Bruma.

Așadar, Lidia Isac și Acoustic Dreams, vă invită în astă seară, la ora 19.00, într-un concert pentru visători, la Sala cu Orgă.