Larisa Busuioc și Vladimir Fotescu, într-un videoclip senzațional

Încă un duet în muzica ușoară. Larisa Busuioc și Vladimir Fotescu au lansat aseară, în premieră, o piesă de dragoste care transmite un mesaj plin de emoție și surprinde o poveste tristă de iubire, încărcată de regrete. Deși este primul lor duet, interpreții au reușit să cucerească publicul cu piesa „Vreau să fiu”.


„Este o poveste luată din viață, poate a cuiva, poate nu, poate este un film de scurtmetraj. Este o istorie care, din păcate, există și durere și dragoste, și lacrimi, și zâmbet”, a declarat LARISA BUSUIOC.

Cei doi interpreți spun că au avut o experiență frumoasă în urma colaborării la această piesă, iar mesajul care îl transmit este unul important.

 

Piesa a fost scrisă inițial doar pentru Larisa, însă cea care a decis să fie un duet, a fost chiar interpreta, care spune că, Vladimir a fost cea mai potrivită voce dintre toate candidaturile pentru a interpreta această melodie. Datorită combinării acestor voci, muzica a căpătat un plus de originalitate.

Cunoscut pentru vocea sa puternică care a făcut senzație și la concursuri internaționale, Vladimir Fotescu recunoaște că piesa „Vreau să fiu” a fost o noua încercare și pentru el, întrucât interpretul nu a mai cântat în limba română.

Cel care a dezvoltat linia melodică și pe cea a textului este maestrul Oleg Baraliuc.

„Eu consider că alegerea a fost foarte reușită. Când s-au apropiat la studioul meu, le-am arătat piesa, atât partea bărbătească, cât și feminină, cred că băieții sunt înt-o tonalitate, într-un simbioz, două voci care se prind bine una pe alta”, a spus OLEG BARALIUC.

Videoclipul a fost filmat la Chișinău, timp de câteva zile. Cei care au fost prezenți la lansare spun că au fost copleșiți de pasiune și emoții.