Cetățenie americană pentru socrii lui Trump // VIDEO

Părinții de origine slovenă a Primei Doamne, Melania Trump, au primit cetățenia Statelor Unite ale Americii. Din luna februarie, aceștia sunt rezidenți permanenți ai țării. Viktor Knavs, care a fost în trecut vânzător de mașini, și soția sa, Amalija, care a lucrat într-o fabrică textilă, au peste 70 de ani și sunt pensionari. Potrivit presei americane, aceștia își petrec cea mai mare parte a timpului în SUA.

„Au parcurs același drum ca și restul oamenilor care au dobândit cetățenie, au așteptat aceeași perioadă de timp. Depunerea actelor, procesul, interviul – nu s-au deosebit cu nimic de al altor oameni", a spus avocatul familiei.

Șeful de la Casa Albă, Donald Trump, a stârnit anterior critici vehemente din cauza măsurilor pe care le-a anunțat în domeniul imigrației. Acesta a denunțat, în campania sa electorală, sistemul „imigrării în lanţ" de care acum beneficiază şi socrii săi.

Prin această expresie sunt desemnaţi străinii care reuşesc să vină în mod legal în Statele Unite, susţinuţi de membri ai familiei ce au imigrat înaintea lor,