Cappuccino cu aromă ”regală”

Cu doar două zile înainte de nunta anului, Londra este curpinsă de forfotă. Tot ce are legătură cu marele eveniment se vinde ca pâinea caldă, iar comercianții se întrec în varietatea de oferte. Turiștii pot savura un cappuccino cu imaginea cuplului regal sau prăjituri cu o aromă similară celei alese de prințul Harry și Meghan Markle pentru tortul de nuntă.

De asemenea, cumpărătorii își pot imagina că sunt printre invitații selecți de la nunta regală, savurând un desert cu aromă de lămâie și soc. Alegerea nu este întâmplătoare, anume așa va fi gustul tortului ales de îndrăgostiți pentru cel mai important eveniment din viața lor.

Între timp, pe străzile din Londra a avut loc o repetiție generală pentru nuntă. Peste 250 de militari în ținute de gală au mărșăluit pentru parada prevăzută pentru sâmbătă, ziua nunții prințului Harry și a logodnicei sale, Meghan Markle.

Actrița americană Meghan Markle și prințul Harry al Marii Britanii se vor căsători sâmbătă, la capela Sfântul Gheorghe din incinta palatului Windsor. La cununie au fost invitate 600 de persoane. 200 dintre acestea vor participa și la recepția de după eveniment. Printre invitați se numără jucătoarea de tenis Serena Williams, trupa Spice Girls, fotbalistul David Beckam și cântărețul Elton John.