Zile numărate au mai rămas până la cea mai așteptată nuntă a anului

Zile numărate au mai rămas până la cea mai așteptată nuntă a anului. Cresc nu doar emoțiile mirilor, dar și cele ale admiratorilor celebrului cuplu Meghan Markle și prințul Harry. Cei mai înfocați dintre ei și-au ocupat deja pozițiile în apropierea castelului Windsor, unde se va oficia cununia regală. Deși mai sunt trei zile până la marele eviniment, oamenii au ținut să se asigure că vor prinde cele mai bune locuri.

Și comercianții profită de ocazie pentru a câștiga un ban. O berărie din apropierea castelului Windsor a lansat o băutură specială, dedicată acestui eveniment. Ediția este limitată și se numește „Legătura dintre Harry și Meghan". O inițiativă similară a avut loc acum șapte ani, înainte de nunta ducilor de Cambridge. Proprietarul localului spune că berea de anul acesta are un gust deosebit, pentru a aminti de orginea americană a miresei.

Nunta dintre actrița americană Meghan Markle și prințul Harry al Marii Britanii va avea loc sâmbătă la capela Saint George de pe domeniul Castelului Windsor. Tatăl miresei nu va fi prezent la eveniment din cauza unor probleme de sănătate, iar presa scrie că aceasta ar putea fi condusă la altar de mama sa. Mirele va fi însoțit de fratele său, prințul William.

Meghan Markle și prințul Harry nu au invitat la nuntă politicieni. De asemenea, aceștia au îndemnat invitații să doneze fundațiilor de caritate banii pe care i-ar fi cheltuit pentru cadouri.