VIDEO // Cântăreața însărcinată, împușcată pe scenă

Caz tragic în Pakistan. O cântăreață însărcinată în opt luni a fost împușcată mortal chiar în timp ce era pe scenă. Asasinul ar fi un bărbat care s-a înfuriat că femeia cânta așezată pe un scaun și ar fi refuzat să se ridice. Acesta susține că a împușcat-o din greșeală și că intenționa să tragă un foc în aer.

Tragedia a avut loc în timpul unei petreceri private, cu ocazia unei circumcizii și a fost filmată de unul dintre invitați. În imagini se vede cum interpreta cântă, iar mai mulți bărbați se apropie de scenă și aruncă cu bani. La scurt timp se aud focuri de armă, iar femeia, care avea 28 de ani, se prăbușește.

Incidentul a provocat furie în Pakistan. Mai mulți muzicieni au cerut dreptate în acest caz. Oamenii sunt nemulțumiți că poliția a arestat o singură personă și cer ca și ceilalți doi bărbați care se aflau lângă scenă în momentul tragediei, să fie pedepsiți.

Violența asupra femeilor este o problemă acută în Pakistan. Potrivit statisticilor, una din trei femei căsătorite este agresată de către soț. Organizațiile pentru apărarea drepturilor omului susțin că realitatea este cu mult mai gravă.