Atacuri în serie cu colete-capcană în Texas

Poliţia din oraşul american Austin este în alertă maximă. Totul din cauza unor atacuri în serie comise cu mai multe colete-capcană. Doi oameni de culoare au murit, iar unul a fost rănit, după ce au deschis pachetele lăsate la ușile lor. Oficialii nu au anunţat ce tip de explozibil este folosit, însă cazul a fost preluat de agenţii FBI.  Potrivit jurnaliştilor americani, nu există informaţii că ar fi vorba de atacuri teroriste, dar nu este exclusă ideea unor răzbunări împotriva minorităţilor.

Brian Manley, șef poliția Austin: "Ceea ce avem pană în prezent sunt două victime de rasă afro-americană și victima acestui ultim incident în care a fost vizată o femeie latino-americană în varstă de 75 de ani. Deci, încă lucrăm pentru a afla dacă rasa ar putea juca un rol în această situație."

Politistii urmează să verifice camerele de supraveghere aflate în preajma locuințelor vizate de explozii, întrucât ei cred că pachetele au fost lăsate de către cineva și nu trimise prin poștă. Deocamdată nu există indicii de terorism.