VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Poliția anunță că unele camere de supraveghere a traficului rutier sunt demontate

Oamenii legii anunță că pentru scurt timp, unele camere de supraveghere a traficului rutier sunt demontate pentru efectuarea controlului metrologic.

Este vorba despre o măsură de mentenanță întreprinsă anual”, subliniază polițiștii.

În acest context, Inspectoratul General de Poliție îndeamnă conducătorii auto să respecte în continuare regulile de circulație rutieră.

Siguranța participanților la trafic și prevenirea unor situații grave pe străzi este prioritatea Poliției. Drum bun fără primejdii vă dorim!”, se mai arată în comunicat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.