VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

PAS despre ședința nocturnă: Au fost discutate soluții pentru a asigura liniștea și pacea în țară

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că în cadrul ședinței deputaților din majoritatea parlamentară care a avut loc duminică seara la Președinție, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate pentru a asigura liniștea și pacea în țară, precum și despre îmbunătățirea performanței unor ministere.

„În contextul informațiilor apărute în presă, fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară. S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere” se arată într-un comunicat emis de PAS.

Totodată, membrii formațiunii PAS au declarat că deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp.

Menționăm că mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au adunat duminică seară la Președinție.

Între timp, presa scrie că în curând ar putea avea loc unele remanieri guvernamentale iar consilierul prezidențial în domeniul apărării și securității naționale, Dorin Recean ar urma să fie numit prim-ministru al R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.