VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

O femeie căzută într-un șanț cu adâncimea de peste doi metri, salvată de pompieri: Cum se simte

O femeie a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-un șanț cu adâncimea de peste 2 metri. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 15 noiembrie 2022 pe strada Boico 18 din orașul Ungheni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:45. Potrivit primelor informații, persoana a căzut într-o groapă, unde se executau lucrări de construcție a drumului.

La fața locului a intervenit o echipă de salvatori, care în mai puțin de 10 minute au extras femeia la suprafață.

Persoana în stare conștientă a fost predată serviciului de asistență medicală urgentă și transportată la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale.

La moment viața acesteia se află în afara oricărui pericol. În aceste circumstanțe, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență recomandă oamenilor să nu rămână indiferenți când observă persoane aflate în dificultate și să alerteze de urgență Serviciul 112.

Potrivit IGSU, de la început anului pompierii au salvat 674 de persoane din diferite situații excepționale și de risc.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.